Ekm

Okulumuzda yapılan Kuranı Kerimi güzel okuma yarışmasına katılım sağlayan tüm öğrencilerimize ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize şükranlarımızı sunarız.

Ekm

Kız öğrencilerimiz arasında yapılan Kuranı Kerimi güzel okuma yarışmasında katılım sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz 5. sınıf Öğrencilerine yönelik Göz Tarama Testi Rehber Öğretmenimiz tarafından yapıldı.

Ekm

Okulumuzda velilerimizin katkılarıyla Filistin Gazze'deki kardeşlerimiz yararına  kermes düzenledik.

Eyl

Müdürümüze yeni görevinde başarılar dileriz.

Eyl

Derbent İmam Hatip Ortaokulu'nda İlköğretim Haftası kapsamında tören düzenlendi.Saygı duruşu ve İstklal Marşı ile başlayan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından şiirler okundu.

Eyl

Bilgisayar sınıfımıza yeni 30 adet tabure alan velimiz Sami Kart beye çok teşekkür ederiz.

Eyl

Sınıfların ders programları için aşağıdaki linke tıklayınız.

Haz

Okul sporları çalışmaları okulumuzda tekvando ve oryantring kursları başlası ve devam ediyor.

Haz