May

E-Twinning projemizin “Trees Around me Worth Learning”-"Çevremdeki Ağaçlar Öğrenmeye Değer" konulu Nisan ayı etkinlikleri kapsamında projede görevli öğrencilerimiz çevrelerinde gözlemledikleri ağaçlar hakkında araştırma yapıp, afiş hazırladılar. Okul müdür yardımcımız Haluk AKGÜL ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

" One Touch of Nature Makes the Whole World Kin - Doğanın Bir Dokunuşu Bütün Dünyayı Kardeş Yapar" E-Twinning projemiz Logo anketimiz sonuçlandı. Öğrencilerimizden Yasir Muhammed' in hazırladığı 1. Logo, 145 oyun 95 ini alarak 1. olmuştur.

May

" One Touch of Nature Makes the Whole World Kin - Doğanın Bir Dokunuşu Bütün Dünyayı Kardeş Yapar" E-Twinning projemiz kapsamında öğrencilerimizin hazırlamış olduğu logolardan hangisi okulumuzun proje logosu olsun?

Anket için aşağıdaki linke tıklayınız...

May

5B sınıfı Kur'an Okuyor Rabbim bu gençlerimizin kalbinden Allah aşkını Kuran aşkını Peygamber aşkını namaz aşkını eksik etmesin inşallah.

May

Okul müdür yardımcımız Haluk Akgül rehberliğinde başlatılan 6 ülke 10 ortaklı One Touch of Nature Makes the Whole World Kin - Doğanın Bir Dokunuşu Bütün Dünyayı Kardeş Yapar projemiz devam ediyor.

May

7. ve 8. sınıf öğrencilerimiz Kitap Fuarına katıldı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Türk milletinin geleceği, bugünkü çocuklarının doğru görüşü ve yorulmak bilmeyen çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır.

Mrt

Ankara Din Öğretimi Genel Müdürlüğünden bakanlık koordinatörleri "Hedef 2024 LGS" kapsamında okulumuzu ziyaret etti.

Mrt

Türk Kızılayı tarafından, "Afetlerde yardım bilinci ve çadır kurma eğitimi" öğrencilerimize verildi.

Mrt

5. sınıf öğrencilerimiz, bilgisayar dersinde 3 boyutlu çizim çizerek " Hoşgeldin Ramazan" dedi.

Mrt

"Allah rızâsı için bir gün oruç tutan kimseyi Allah Teâlâ, bu bir günlük oruç sebebiyle cehennem ateşinden yetmiş yıl uzak tutar."

Mrt

5. Sınıf öğrencilerimiz Tinkercad uygulamasıyla 3 boyutlu çizim yapıyor.