Mustafa İNAL - Okul Müdürü

ÖZGEÇMİŞİ:

Kırıkkale’nin Balışeyh İlçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu Balışeyh’te, lise öğrenimini ise Kırıkkale’ de tamamladı. 1982-1987 yılları arasında Kırıkkale Makine Kimya Endüstrisi Kurumu Silah ve Tüfek Fabrikasında işçi olarak çalıştı. 1993 yılında 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun olduktan sonra Çanakkale İli Gelibolu İlçesinde Orgeneral Eşref Bitlis Ortaokulunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak göreve başladı. 1998 yılında Yozgat Merkez Gazipaşa İlköğretim Okuluna tayin oldu. Burada öğretmenlik ve Yozgat  Gülaylar İlköğretim Okulunda    müdür Yardımcılığı ve okul müdürlüğü yaptı. 2013 yılında geldiği Ankara Sincan Cumhuriyet Ortaokulunda öğretmenlik ve 2013-2014 yılları arasında Ankara Altındağ Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulunda okul müdürlüğü yaptı. 2014-2017 yılları arasında  Ankara Mamak 19 Mayıs İmam Hatip Otaokulunda Müdür olarak görev yaptı. 2017 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde Lefkoşa’da yurt dışı öğretmenlik görevi yaptı. Lefkoşa dönüşünde 2018 yılından 2023 yılına kadar Ankara Mamak 19 Mayıs İmam Hatip  Ortaokulunda okul müdürü olarak görev yaptı. 01/08/2023 tarihinden itibaren  Mamak Derbent İmam Hatip Ortaokulunda okul müdürü olarak göreve  başlamıştır.  Evli ve 3 çocuk babasıdır.