Mrt

Ankara Din Öğretimi Genel Müdürlüğünden bakanlık koordinatörleri "Hedef 2024 LGS" kapsamında okulumuzu ziyaret etti.

Mrt

Türk Kızılayı tarafından, "Afetlerde yardım bilinci ve çadır kurma eğitimi" öğrencilerimize verildi.

Mrt

5. sınıf öğrencilerimiz, bilgisayar dersinde 3 boyutlu çizim çizerek " Hoşgeldin Ramazan" dedi.

Mrt

"Allah rızâsı için bir gün oruç tutan kimseyi Allah Teâlâ, bu bir günlük oruç sebebiyle cehennem ateşinden yetmiş yıl uzak tutar."

Mrt

5. Sınıf öğrencilerimiz Tinkercad uygulamasıyla 3 boyutlu çizim yapıyor.

Mrt

6. Sınıf öğrencilerimiz Bilişim dersinde Ardunio ile Mblock dersleri öğreniyor.

Mrt

Geçen sene mezun olan öğrecimiz, gittiği okuldaki deneyimlerini 8. Sınıf öğrencilerimizle paylaştı.

Şbt

28 Şubat Sivil Savunma Günü kapsamında, Sivil Savunma Kulübü öğrencileri ile birlikte AFADEM- Deprem Simülasyon Merkezine gezi düzenlenmiştir.

Şbt

"Ey iman edenler! Sabır ve namazla yardım dileyin. Şüphesiz Allah sabredenlerin yanındadır." (Bakara 153) İlahi emri doğrultusunda Öğrencilerimize namazı ve sabrı sevdirmek için evde en güzel namaz köşesi yarışması düzenledik. Yarışma sonucunda dereceye girenlere hediyeleri verildi.

Şbt

Kandilimiz mübarek olsun. Programda emeği geçen Leyla hocamız ve Mehmet hocamız olmak üzere herkese şükranlarımızı sunarız.

Şbt

8. Sınıflarımız. Hasanoğlan Atatürk Fen Lisesi okulunu ziyaret etti.

Şbt

8. Sınıf öğrencilerimiz, Özdemir Bayraktar Havacılık ve Uzay Teknolojileri okulunu ziyaret etti.